MelatoninaMed Fast (150 Tablet) – Za Miren in Blagodejen Spanec

13,90 

Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina.

Sestavine:
Melatonin
Sredstvo za povečanje prostornine: celuloza
Sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin

Priporočena uporaba
Vsaka tableta MelatoninaMed Fast vsebuje 0,4 mg melatonina, kar je tudi dnevno priporočena doza. Tableto vzamemo malce pred spanjem.

Opozorila
Ne presegati dnevno priporočenih količin. Uživati le neposredno pred spanjem. Izdelek je namenjen le zdravim odraslim ljudem. Ne smejo ga jemati otroci in mladostniki, mlajši od 18 let ter nosečnice in doječe matere. Če po jemanju tega izdelka občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji. Vožnja in upravljanje s stroji se odsvetujeta prej kot v petih urah po jemanju melatonina. Prekoračitev ima lahko stranske učinke. Ob sočasni uporabi z zdravili se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek zdravi in uravnoteženi prehrani. Hraniti izven dosega otrok mlajših od treh let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan
Proizvedeno v EU.
Distributer: Institut.O d.o.o., Vegova 29c, 6000 Koper, Slovenija

Dodatne informacije

Teža70 g

Reviews

    Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

    MelatoninaMed Fast skrajša čas, da zaspite in vam omogoča miren spanec. Je 100% čisti melatonin in spada med dobre hormone, ki pripomore k vzdrževanju zdravega bioritma.

    Je močan antioksidant in je podoben melatoninu, ki ga vaša češerika ob mraku tvori v možganih. Njegov nivo žal z leti pada 🙁 V zimskem času, ko je manj sonca ima večina odraslih podobne težave.

    Uporabljajo ga tudi piloti in saj je učinkovit tudi pri odpravljanju težav zaradi časovnega zamika (jet lag-a).