Animal Biosa 3L za Živali, BIO Napitek za Blagodejno Delovanje Prebavil

40,99 

Animal Biosabiološko proizvedeno tekoče dopolnilo s fermentiranimi zelišči za podporo delovanju prebavil vaših hišnih ljubljenčkov in domačih živali.

  • Vsestranski sopotnik: Namenjena živalim vseh vrst in velikosti – od vaših hišnih ljubljenčkov, psov in mačk, do večjih živali, kot so konji, krave, pujsi in druge živali.
  • Personalizirano za vašega ljubljenčka: Odmerjanje Animal Biose je prilagojeno glede na vrsto in velikost živali, kar zagotavlja, da je vsaka žival prejme točno pravo količino primerno za njo.
  • Naravno in organsko: Je biološko proizvedeno tekoče dopolnilo, ki pripomore k boljšemu delovanju prebavil vaših živali.
  • Za vse živali: Ne glede na to ali imate hrčka, ptico, ribo v akvariju ali čebele, Animal Biosa prinaša koristi lahko za vse vaše ljubljenčke.
  • Enostavna uporaba: Enostavno jo dodate hrani ali pitni vodi vašega kosmatinca, kar zagotavlja neboleč in lahkoten način za izboljšanje prebave vaše živali.

Dodatne informacije

Teža3300 g

Kaj je Animal Biosa?

Animal Biosa je biološko proizvedeno tekoče dopolnilo s fermentiranimi zelišči za optimalno delovanje prebavil vaših hišnih ljubljenčkov in domačih živali. Primerna je za različne vrste domačih živali in hišnih ljubljenčkov. Uporaba pa je glede na vrsto živali primerno prilagojena.

Priporočena uporaba

Hišni ljubljenčki:

Vrsta živaliUporaba
Mačke2,5–5 ml vmešamo v hrano ali pitno vodo.
Majhni psi5–10 ml vmešamo v hrano ali pitno vodo.
Srednje veliki psi10–15 ml vmešamo v hrano ali pitno vodo.
Veliki psi15–30 ml vmešamo v hrano ali pitno vodo.
Drugo0,5–1 ml na kg telesne teže dnevno vmešamo v hrano/krmo ali pitno vodo.
Ptice30 ml na liter pitne vode.
Ribe v akvariju1 ml na 10 litrov vode, med vsako menjavo vode.

Kmetijske živali:

Telesna težaUporaba
manj kot 30 kg0,5-1 ml na kg telesne teže vmešamo dnevno v krmo/hrano ali pitno vodo.
več kot 30 kg1-1,5 ml na 5 kg telesne teže vmešamo dnevno v krmo/hrano ali pitno vodo.
Konji20-30 ml na 100 kg telesne teže vmešamo dnevno v krmo/hrano ali pitno vodo.

Čebele:

Uporaba
50 ml na družino (dodatek za sirup)
1 liter na 100-150 litrov vode (dodatek za pitno vodo)
0,5 litra na 3 litre vode (biodezinfekcija)

Sestava Animal Biose

Sestavine:

Organske melase, ekstrakt iz 19 organskih zelišč (janež, semena komarčka, korenina sladkega korena, korenina angelike, bazilika, kamilica, čemaž, koper, bezgovi cvetovi, semena grškega sena, ingver, brinove jagode, kopriva, origano, peteršilj, poprova meta, rožmarin, žajbelj, timijan), fermentacijske kulture.

Analiza sestavin:

Voda 97,7 %, surove beljakovine < 0,2 %, surove vlaknine < 0,3 %, surova olja in maščobe < 0,4 %, surovi pepel 0,2 %, natrij < 0,023 %.

Neto vsebina: 3000 ml

Po odprtju pakiranje hranite v hladilniku ali na sobni temperaturi. Rok uporabe po odprtju je 6 mesecev. Pred uporabo pakiranje nežno obrnite in pretresite. Lahko se pojavi nadtlak in beli kosmi. Testirano v akreditiranem laboratoriju. Med procesom fermentacije se vsebnost sladkorja pretvori v organske kisline, kar omogoča samokonzervacijo izdelka.

Proizvedeno v EU.

Distributer: Institut.O d.o.o., Koper, Slovenija

Distributerja kontrolira: SI-EKO-001