Klorela Alge Yaeyama, 400 tablet

36,99 

✔️ Alge Klorela v tabletah, za vse, ki želite izboljšati svoje zdravje in podpreti svoje telo s superhrano. Te zelene alge so bogate z klorofilom in rastlinskimi beljakovinami, kar je odlična dopolnitev k prehrani saj krepijo splošno zdravje.

✔️ Uživanje te zelene alge lahko pomaga zmanjšati oksidativni stres, depresijo ter povečati odpornost proti stresu. Raziskave so pokazale, da uživanje klorele zmanjšuje aktivnost žlez, ki proizvajajo kortizol v času stresa, kar lahko pomaga pri spopadanju z stresnimi situacijami.

✔️ Klorela je nedvomno eden izmed najmočnejših naravnih živil za krepitev imunskega sistema. Z uživanjem klorele lahko povečamo raven SIgA v slini, kar nam pomaga pri obrambi pred prehladom in drugimi bakterijskimi infekcijami dihal. Poleg tega uživanje klorele povečuje aktivnost naravnih celic ubijalk, kar pomeni, da se naša obrambna moč proti virusnim okužbam in raku poveča.

✔️ Če želimo ohraniti zdrav in močan imunski sistem, je uživanje klorele odlična izbira. Enostavno jih lahko vključite v svoj zeleni zajtrk ali zeleni smoothie in tako vsak dan dobite odmerek te izjemne superhrane.

Ne oklevajte in jih takoj vključite v svojo prehrano. Vaše telo vam bo hvaležno!

Dodatne informacije

Teža260 g

Kaj so Klorela alge Yaeyama?

Klorela Yaeyama je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Ima visoko vsebnost beljakovin, vitamina A, B12, K, folne kisline ter mineralov železa. Zahvaljujoč posebnemu postopku upraševanja, je Klorela Yaeyama lahko prebavljiva. Sprva je bila absorpcija tablet klorele zgolj 50% do 60%, odkar pa je v rabi tehnologija hladnega sušenja, je raven absorpcije že približno 82%.

Kako se goji Klorelo?

Če želimo klorelo uporabljati za vzdrževanje zdravja in jo vključiti v prehrano, jo je potrebno gojiti. Ves proces vzgoje klorele Yaeyama poteka ob (obnovljivi) sončni energiji in v strogo nadzorovanih pogojih. Ker ob tem ne izgubi visoke vsebnosti beljakovin in drugih sestavin, ohrani živo temnozeleno barvo in je podobnega vonja kot matcha zeleni čaj ali alge aonori. Tako pridobljena klorela je visoko hranljiva rastlina in ne vsebuje pesticidov.

Prednosti uporabe klorele

Omenili smo že, da je klorela prava zakladnica vitaminov, beljakovin in mineralov železa. Pa si poglejmo ključne prednosti:

  • Klorela Yaeyama® ima visoko vsebnost vitamina B12, zato je pomemben dodatek zlasti k prehrani vegetarijancev
  • Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti.
  • Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu in pri delovanju imunskega sistema. Železo prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, pri ohranjanju vida, pri delovanju imunskega sistema ter pri specializaciji celic. Vitamin A prispeva tudi k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože.

Sestava Klorele Yaeyama®

Klorela alge Yaeyama glavne sestavine klorofil minerali

Neto vsebina: 200 g (400 tablet)

Priporočena uporaba

  • 6 tablet na dan skupaj z obrokom ali med obroki. Klorela Yaeyama® je primerna tudi za vegetarijance in vegane.
  • Hranite na suhem mestu, pri sobni temperaturi izven dosega otrok.
  • Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan
  • Proizvajalec: Yaeyama Shokusan Co. Ltd., Japonska

Količinski popust:
1 kom: 36,99 €
3 in več kom: 33,99 €/kom