Cardionam Omega-3 (80 kapsul) iz ribjega olja, brez vonja, vsebuje EPA + DHA

35,99 

Kaj je Cardionam Omega-3?

Cardionam Omega-3 je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Cardionam se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano.

Vsaka kapsula Cardionam Omega-3 vsebuje kar 530 mg EPA in 210 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno.

Cardionam Omega-3 se ponaša tudi s certifikatom kakovosti IFOS (International Fish Oil Standards), ki s petimi zvezdicami zagotavlja najvišjo kakovost ribjega olja uporabljenega za pridobivanje Omega-3. Poleg IFOS certifikata pa ima ta izjemen izdelek tudi certifikat Friend of the Sea, ki zagotavlja, da so ribe iz katerih se pridobiva ribje olje, ulovljene na zato predvidenih območjih in ulov ne ogroža rib ali njihovega naravnega okolja.

Sestava Cardionam Omega-3

Povprečne vrednosti1 kapsula5 kapsul
Ribje olje1000 mg5 g
od tega Omega 3 skupaj800 mg4,00 g
od tega EPA530 mg2,65 g
od tega DHA210 mg1,05 g

Sestavine: ribje olje s koncentriranimi Omega-3 (EPA + DHA), ovoj iz jedilne želatine, zgoščevalno sredstvo – glicerol.

Vsebina: 80 kapsul

Priporočena uporaba

Priporoča se jemanje od 1 do 5 mehkih gel kapsul dnevno, glede na potrebe.

Opozorila

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo Cardionam Omega-3 ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Hraniti izven dosega otrok, mlajših od treh let. Hraniti na hladnem, suhem mestu, zaščitenem pred svetlobo.

Kontrola kakovosti: dr. Iztok Ostan

Proizvajalec: NAMED S.r.l., Via Lega Lombarda 33 – 20855 Lesmo (MB), Italija

Distributer: Institut.O d.o.o., Vegova 29c, 6000 Koper, Slovenija

Dodatne informacije